Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αγροτικού Συνεταιρισμού Zagorin


Για άλλη μια φορά το μικρό μας σχολείο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο στα ομαδικά έργα κατά τη συμμετοχή του στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Αγροτικού Συνεταιρισμού Zagorin Πηλίου. Οι μαθητές των Ε' και Στ' τάξεων του σχολείου μας υπό την καθοδήγηση της αγαπημένης μας συναδέρφου κας Κοσμά Παναγιώτας δημιούργησαν ένα γλυπτό τα συστατικά του οποίου είχαν σαν πρώτη ύλη το μήλο. Οι μαθητές συνεργάστηκαν και εργάστηκαν με υποδειγματικό τρόπο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!! Πάντα επιτυχίες!
Η βράβευση του σχολείου και των μαθητών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7/4/2017 σε αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας στην Αθήνα.








Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Επίδοση ελέγχων προόδου και ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17/3/2017 και ώρα 11:00πμ μπορείτε να προσέλθετε στο σχολείο για την ενημέρωση της προόδου των μαθητριών και μαθητών μας από τους εκπαιδευτικούς καθώς και για την παραλαβή των ελέγχων προόδου. Στο σχολείο την ημέρα αυτή θα βρίσκονται τόσο η καθηγήτρια αγγλικών, κα Παπαχρήστου όσο και η καθηγήτρια πληροφορικής, κα Ζαρογιάννη, σε περίπτωση που θέλετε να ενημερωθείτε. 
Επίσης, μετά την παραλαβή των ελέγχων θα ακολουθήσει  συζήτηση  με τους γονείς των μαθητών των Ε' και Στ' τάξεων, τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων και τον Διευθυντή του σχολείου. 
Το ζήτημα αφορά όλους γι'αυτό παρακαλούμε θερμά για την παραμονή και την συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,
ο Δ/ντής του σχολείου
Γ.Πάτρας

Επίσκεψη στη Γεωργική Σχολή του τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ



Η δεύτερη στάση της εκπαιδευτικής εκδρομής την Παρασκευή 10/3 ήταν η Γεωργική Σχολή στην οποία οι μαθητές συμμετείχαν στο πρόγραμμα "Το παιδί στον κόσμο των τροφίμων" στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Υγείας που πραγματοποιεί ο Δ/ντής και Γυμναστής του σχολείου μας, κος Γ. Πάτρας. Οι μαθητές συζήτησαν για τη θρεπτική αξία των τροφίμων, έκαναν πειράματα, και εργάστηκαν με το μικροσκόπιο (παρατήρηση μικροβίων).







Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 10/3 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη με πρώτη στάση το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Η Γ' τάξη πραγματοποίσε δραστηριότητες για τους 12 Θεούς του Ολύμπου, οι οποίες εντάσσονται στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιούν οι μαθητές με τον δάσκαλό τους κ. Δ. Εμμανουηλίδη στο μάθημα της Ιστορίας. Οι υπόλοιποι μαθητές ξεναγήθηκαν στα βασικότερα εκθέματα του Μουσείου με την καθοδήγηση της ξεναγού κας Κομποχώρη Ειρήνης, την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την άψογη συνεργασία μας!!